Wat is Ouderenzorg?

Ouderenzorg Den Haag

 

 

 

 

Wat is ouderenzorg?

De verzorger of leider (1) leidt de zorg voor de oudere. Het seniorenpaar/bevoegde verzorger (2) coördineert de zorg en houdt de hand van de oudere vast tijdens het genezingsproces. Zij zijn de liefde en steun voor elkaar in deze tijd. In feite is de gezondheid van deze persoon en/of het huishouden de belangrijkste zorg. In deze fase van de volksgeneeskunde is “liefde” het belangrijkste genezingsmiddel van de zorgverlener.

De zorg is betrokkenheid van de zorgverlener en de senior (volbracht of invalide/zieke?) tegelijkertijd.

Ouderenzorg omvat:

1. 2. Helpen bij het beheren van levensovergangen (ouderen kunnen betrokken raken bij hun eigen gezondheidsuitdagingen).

2. De senior laten zien waar hij terecht kan voor medische hulp, DO abstinentie, enz.

3. De hand van de bejaarde vasthouden en toestemming vragen om te oefenen wat de gezondheidswerker aanbiedt.

4. De senior het gevoel geven dat hij de macht en de controle heeft.

5. het mondeling aanmoedigen van de senior om het genezingsproces of de zelfzorg te doen.

6. De senior aanmoedigend, “je hebt het beste gedaan wat je kon. Ik ben trots op je.”

De senior is betrokken bij het genezingsproces, met beschikbaarheid van de zorgverleners voor hun zorg en het toegankelijk houden van de op kennis gebaseerde informatie van de zorgverleners. De senior kan deel uitmaken van het senior zorgteam, of kan samenwerken met de zorgverleners om een ruimte te houden voor hun zorg voor de senior. De zorgverleners ondersteunen de senior in hun zorg voor hun gezondheid. Zij kunnen gevraagd worden om specifieke referenties of beoordeling op basis van ervaring en zorg en deskundigheid die gepaard gaan met genezing in die specifieke setting. Zij kunnen telefonisch of persoonlijk contact opnemen met de senior en de senior kan de antwoorden op de vragen gebruiken om te kiezen voor glimlachen of lachen of huilen. Onverwachte gebeurtenissen die u of een familielid overkomen kunnen snel worden opgenomen als onderdeel van het genezingsproces.

Gezondheidszorgmanagement is slechts de oppervlakte van de verleende zorg. Het is van vitaal belang voor het proces dat de oudere betrokken wordt bij het genezingsproces, zodat de zorgverlener een duidelijk begrip kan hebben van wat er wordt verstrekt. De zorgverlener moet ook vaardigheden gebruiken en met de oudere bespreken waar het genezingsproces op gericht moet zijn. Het is nodig dat de oudere zijn hand vasthoudt tijdens het genezingsproces. Dit geeft het zorgpersoneel of een medisch model de gelegenheid om passende methoden te gebruiken voor de planning van de behandeling en de overgang van de patiënt. Dit omvat het volgende:

o Overgangen in de gezondheidszorg

o De verzorging en voeding van de senior

o Gezondheidszorg ondersteuning,

o Het delen van de geschiedenis van de patiënt en andere gegevens met zorgverleners, niet-zorgverleners en familieleden

o Samenwerkende e-mails tussen zorgverleners en de oudere

Het is van het grootste belang dat de zorgverlener de grondbeginselen van de regels en voorschriften en de therapeutische technieken die tijdens een noodsituatie moeten worden gebruikt, leert. De zorgverlener mag niet worden afgeleid van de behoeften van de patiënt.

Korte en essentiële informatie over de ziekte en/of de behoeften aan gezondheidszorg en begeleiding voor senioren zijn beschikbaar in gezondheidscentra. De leiding binnen deze centra en hun staf moeten de informatie toepassen en op genezing gerichte beslissingen nemen voor elke patiënt. Zonder de hedendaagse aanbevelingen van de gezonde en heilige dimensies te koppelen aan de oude aanbevelingen van de wijzen uit het Nabije Oosten waardoor genezing en zorg voor het eerst werden bereikt, kunnen we het belang van het genezingsproces en het concept van senior in het welzijn van individuen en gezinnen niet inzien. We zijn er nog niet. Wat zal de uiteindelijke staat van gezondheid en zorg zijn voor het individuele lichaam, de geest en de ziel van de persoon?Thuiszorg

LEES MEER:

You Might Also Like

Leave a Reply