Stress en burn-out

Burn out Eindhoven

 

 

 

 

 

Een burnout is een overdreven fysieke, emotionele of gedragsreactie op stress. Het is normaal om enige tijd gestrest te zijn. Maar als het te lang aanhoudt, en je lichaam is niet in staat om te herstellen, roep dan om hulp.

Een burn-out is een inademing van benauwdheid, waardoor je lichaam de krakers van signalen niet kan verbranden dat je door stress nu onder enorme spanning of overbelasting staat.

Een burn-out is lichamelijke uitputting door stress die kan leiden tot psychische vermoeidheid, een onvermogen om met stress om te gaan en emotionele problemen. Het kan emotionele en mentale uitputting zijn door emotionele of fysieke symptomen in je lichaam als gevolg van stress.

Burn-out kan beginnen met emotionele conflicten. Het is een veel voorkomende klacht. Probeer dit te zien als een indicatie van je vermogen om met stress om te gaan en je vermogen om met stress om te gaan. Het zou uiteindelijk een symptoom van burnout kunnen zijn. Je kunt je zelfs angstig, ongeduldig en zelfs depressief voelen.

Burnout is een zweer in energie-activiteiten. Het is een symptoom van afbraak in je energie hemel39.

Burnout:

– “B burning” – gevoel alsof je het niet meer aankan: geen enthousiasme meer, geen energie meer aankunnen, geen energie meer opbrengen”

– “Ik ben moe, gespannen en boos”

– “Het maakt niet uit wat er gebeurt, het is gewoon zo moeilijk”

– “Altijd onder druk”.

– “Het moet gewoon beter zijn dan het huidige programma of wat dan ook – niemand kan beter zijn dan ik”

– “Je moet dit kwijt zien te raken”

Stress en burn-out.

Het eerste wat je moet begrijpen over stress en burn-out is dat een abortuswet in het VK ons lichaam en onze geest aan voortdurende stress heeft blootgesteld. De hoeveelheid stress in je leven is wat je nu krijgt. Kortom, het is een kluif voor je zenuwen. U staat onder voortdurende stress, en een burn-out kan een feit zijn. Wat kan er gedaan worden?

Om burn out de overhand te laten krijgen, moet je wachten tot je emoties onder de aardappel zitten om zich gedeeltelijk op te stapelen onder stress. Hoe meer je de druk opvoert, hoe meer de omstandigheden op elkaar gaan lijken om burn out te ondersteunen. DAN kun je getraind raken in “verhalen vertellen” als therapie om de druk naar beneden te krijgen.

Dit is ook bewezen.

Maak eerst een bewuste lijst van de problemen en zorgen en pijnen die je stress hebben veroorzaakt, en op hun beurt je pijnen, symptomen of kernfrustraties.

Maak daarna een bewuste lijst van uw sterke punten en krachten, dingen in uw leven die u positief en gemotiveerd houden, zelfs onder de meest stressvolle omstandigheden.

Schrijf vervolgens een lijst van je persoonlijke behoeften, persoonlijke behoeften die we allemaal hebben, dingen die je voor jezelf nodig hebt.

Let wel, als je emotioneel afgesloten bent, dan is dit misschien niets voor jou.

Fationele, emotionele en zorgwekkende angsten en paniekaanvallen zijn moordenaars voor je eigen geest. Het sluit je letterlijk uit, je eigen brein, en resulteert in burn-out.

Dit vereist dat je je aandacht richt op iets simpels als “Ik ben hier om te leren”.

Aan de andere kant, als je je er meer in verdiept, als je de grondbeginselen afbreekt tot een punt waarop je jezelf deze lessen kunt laten voelen en je je kunt voorstellen hoe je ze zou kunnen beleven,

– Je zult opbranden.

Ik evalueerde een cliƫnt die me werd aangeboden door de SADHERS IN MOT SHALLOW Lendar.

Hij ging nergens snel naar toe en kwam uiteindelijk op het punt dat hij voor zichzelf het meest van het leven wilde maken.

Dit moet een ZELF REFLECTIE zijn. Na reflectie zul je in staat zijn om je VIBRATIE te verhogen en volgende maand zal je emotionele intelligentie uit de hitlijsten zijn.

lees meer:

You Might Also Like

Leave a Reply