Psychotherapie en Therapie

Cranio sacraal therapie Rotterdam

 

 

 

 

 

De meeste mensen zijn bekend met de 30-20 brede categorie van psychotherapie. Dit is de klasse waarin populaire problemen kunnen worden behandeld. Binnen deze brede categorie vallen de psychotherapeutische behandelingen en therapie-activiteiten in drie bredere categorieën, of subcategorieën. De belangrijkste therapeutische factoren in cranio sacraal therapie zijn (ex screeitaty van studies) en de meest gebruikte therapeutische modellen zijn (van studies en subcategorieën). Dit is een korte inleidende counseling of psychotherapie behandeling is voor mensen die moeite hebben om te gaan met een van de meest belangrijke karakter kwesties in het leven, het probleem van zelfacceptatie. Zelfs mensen die met succes hebben geleerd om zichzelf te accepteren voor de manier waarop ze zijn Ward600 ban lijken te nemen op andere Castle. Door rouw stagneert de vooruitgang niet alleen in hun persoonlijke wereld, maar ook in de echte wereld zijn ze niet in staat Carter afwijzende houding te handhaven. Het doel van therapie is om dit te bereiken en tegelijkertijd te helpen om ook op de werkplek emotioneel gezond te zijn.

Een gepaste aanpak in therapie

De uitgangspunten van een effectieve therapie zijn als volgt:

1. Het geloof van de therapeut in zijn of haar vermogen om effectief te zijn en de noodzakelijke en accurate informatie aan de cliënt te verstrekken.

2. Het enthousiasme van de therapeut om een competente praktijk te zijn, weerspiegelde het geloof van de therapeut in en zijn vermogen om behulpzaam en ondersteunend te zijn voor zijn cliënt.

3. De opleiding en ervaring van de therapeut op het gebied van psychologische therapie, positieve psychologie, humanistische psychologie, bedrijfstherapie, medische therapie, klinische psychologie, of andere gebieden, met inbegrip van theorie, codering, en beoordelingsmethoden. Wanneer de therapeut geestesziek is, is de geschikte therapie anders dan die gebruikt wordt door de professionals die niet geestesziek zijn.

4, Zoek altijd naar enthousiasme en vooruitgang in de therapie sessies.

5. Zoek naar onbevooroordeelde methoden om nauwkeurige feedback te krijgen.

6. Zoek een therapeut die de cliënt ruimhartig accepteert zoals hij of zij is, met al zijn of haar beperkingen, verwarringen en moeilijkheden.

7. Raadpleeg een therapeut met wie de cliënt enige moeite heeft (een conflict).

8. Zoek naar therapeuten die bereid zijn om serieus met je te praten.

9. Wees eerlijk tegen uzelf over de depressie of angst; en wees bereid eerlijk te zijn tegen anderen met wie de patiënt omgaat.

10. Ga niet over tot enige actie met het doel te ontsnappen om een einde te maken aan de angst of het houdingsprobleem dat de therapeut teweeg heeft gebracht.

11. Counselors moeten in staat zijn om zelf de meer ernstige problemen van het leven van de patiënt aan te pakken.

12. Fysiologische factoren die de bloed- en lichaamstemperatuur kunnen doen stijgen, waardoor hypothermie, dementie of coma kunnen ontstaan, mogen nooit door de therapeut onder hypnotherapeutische of psychotherapeutische behandeling worden genomen.

13. Indien wordt vastgesteld dat de patiënt ernstig geestesziek is, moeten de therapietechnieken worden gewijzigd.

14. Bent u bekend bij aanbieders van geestelijke gezondheidszorg die gecertificeerd klinisch hypnotherapeut zijn? 15. Heeft u een professionele relatie met een vertegenwoordiger van de AHA (American Psychological Association)? Voortdurende bijscholing is essentieel.

hmZaterdag stond in Garden City Attractions, een reis- en amusementsmagazine, een artikel over een man die door een hypnotiseur werd uitgescholden omdat hij een beledigende of boze houding had. De man in het verhaal had een passie voor het lezen van kinderboeken en -tijdschriften en las altijd graag artikelen van kinderen. Op een bepaald moment merkte een vriend van de man op dat als je één boek van een jong meisje zou lezen, je een zeer positieve en optimistische houding over je leven zou krijgen.

Hoe zit het met jou? Ben je op de weg naar herstel of op de weg naar terugval? Heb je een aangeboren potentieel om te herstellen en een goede steunpilaar te zijn voor een vriend, een echtgenoot, of een werkgever? Wat doe je om je eigen verblijf in de herstelfase zo succesvol mogelijk te laten lijken? Het antwoord op deze vragen staat bekend als aversus.

lees meer:

You Might Also Like

Leave a Reply