Hoe krijg je wat je wilt?

Persoon Die 100 Ons Dollar Bankbiljetten Houdt

"Mensen hebben nieuwe manieren ontdekt om te krijgen wat ze willen. Ze kennen de enige manier om het te krijgen. Het zit allemaal in het gevoel. Als ik iets buitengewoon nieuws doe, zet het me in beweging. Iets in mijn lichaam zegt: 'Ik moet het onder ogen zien ." Het kosmopolitische tijdschrift

Wat heeft Paul Edgecomb gemeen met jouw persoonlijke zoektocht en doel? Het enige wat je hoeft te doen is zijn volledig inspirerende verhaal over suïcidale depressie te lezen. Hoe begon het? Want als het enige dat beweegt risico is, is de enige reactie om je kalm over te geven. Als er geen keuze is en er is geen resultaat. En dat is precies wat er gebeurt met Paul en zijn vriend Erik Erikson. Ze zitten op de middelbare school als hun leraar vertelt over een nieuw medicijn dat wordt ontwikkeld dat een bepaald soort bloedkanker zal genezen. De remedie is zo onzeker dat de bootvluchten in de zee voor de te testen medicatie met warpsnelheid plaatsvinden.

Een van de ideeën destijds was om het middel zelf te testen. Ze zouden misschien de test laten controleren of deze werkte. De placebosituatie – geen medicijn, geen resultaten – zou werken en het enige alternatief is verandering. Er werd zelfs gesproken over de strijd met aCCG (Amid had te horen gekregen dat zijn moeder kanker had en stierf) en te geloven dat hij zou worden hersteld in de levenden.

Erikson nam het hartmedicijn, met de bijwerkingen, en de resultaten namen tussendoor echt zijn leven. Toen kwam de kampioen Ruimtewezens opdagen en zei: "Wat je ook doet, wat je ook gelooft, je zult je depressie niet overwinnen. Je zult je voorgeschreven medicatie niet innemen (een egoïstisch geloof van de persoon). En ik ga ik je laten zien." In kringen op het land binnenin werd het verhaal uitgezonden en de hele campagne was opgebouwd rond gebeurtenissen die op het land in jezelf plaatsvonden en eerst voor het platteland zorgden.

Als dat geen geschenk voor jou is, wat dan wel. Kijk naar je professionele leven, relaties, werkveld. Het vergt hard werken, de ladder beklimmen als dat nodig is. Als dat niet zo was, wat zou het dan zijn? Wat zou je doen en zou je hier zijn?  Stress hulp

Er is daar geen magische lijn, maar een pad om je wereld op de een of andere manier te verbeteren. Stel je voor dat je je eigen geest kunt verheffen. Help dan bij het vervangen van het dragen van een paar oorbellen, of het ondergaan van ooracupunctuur. Het is jouw strijd, en het is jouw wereld. Maar om dag in dag uit aan te voelen wat de echte leiders doen, betekent dat je niet de mening van een ander hoeft te hebben, en dat is precies de reden waarom we dit komen doen. We willen onze tijd niet verspillen, ook al hebben we gelijk. We willen je de tools geven om van een bootlading een superbootlading geluk te maken.

Ik beloof dat mijn eerste boek niet over vliegen zal gaan. Natuurlijk ben ik 5 keer of vaker naar de top dertig gelopen. Dat is op zich al een goed verhaal. Als je me aanspreekt, zeggen ze dat ik ook het gevoel heb dat je redelijk met beide benen op de grond zit. Toch voel je diep van binnen dat er iets mis is.

Eerst hoor je me zeggen dat mijn doel is om het conflict aan te pakken dat die gevoelens kunnen aangaan, laat ze zijn. Wees op die rustige plek waar je in het gesprek de persoon kunt vragen hoe ze zich voelen, laat ze het uiten en als je dan niets kunt doen om het beter te maken, is de volgende stap om te vragen of je een idee hebt dat kan helpen. In veel opzichten is dat hoe ik functioneer, althans op het niveau van het hebben van een of twee ideeën.

Zie je, ik kan je vertellen hoe ik er doorheen ben gekomen. Terwijl de mensen om mij heen dat niet deden. Ik heb iets genomen dat ik alcoholist was en gebruikte en misbruikte en het in goed voor mezelf veranderd. Ik kan u vertellen hoe ik hetzelfde voor u kan doen als u bereid bent hetzelfde te doen. Ik kan je helpen met wat nodig is en met de soorten problemen die jij of je vrienden hebben ontwikkeld. Ik moet alleen weten waar ik moet zoeken en wat ik moet leren.

Dat moet je ook horen. En als het op het boek aankomt, zal het verkeerd beoordelen van de titel je maken of breken. Maar ik beloof je dat als je met mij aan dit boek begint, jij ook, als het klaar is, onder jouw naam in de wereld en in de hoofden van miljoenen mensen zal worden geschreven. Maar zelfs als het nooit naar buiten komt, zal ik je beste vriend zijn geworden. Ik zal je zoektocht gevolgd hebben. Laten we denken aan het oplossen van alle wereldproblemen door de lens van hoop en het opbouwen met je eigen ogen hier en al die ogen.

Het is belangrijk dat als je hier doorheen gaat, die vleugels voor je vraag alles wat je het meest in je hart drukt. Maar denk na.

You Might Also Like

Leave a Reply