Hoe kijk je naar je persoonlijkheid

Relatietherapie Woerden

 

 

 

 

Het idee om tegen je gevoelens en gedachten in te gaan kan tot ruzie leiden. Maar er is een tweede manier om het te bekijken.

In Relatietherapie kunt u leren om de luisteraar te zijn. Je zult ontdekken dat jullie veel overeenkomsten hebben in jullie persoonlijkheid. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid.

ant zei tegen de spin, niemand is ooit van me af gekomen. De spin wilde weggaan, maar kon dat niet om vijf redenen. Een ervan was dat velen van ons nog een tijdje bleven rondhangen, maar we konden niet bij iemand anders zijn – proberen over te nemen zal een gevecht betekenen.

Elke persoon had zijn eigen persoonlijkheid. Die persoon was ook anders dan zoveel mensen.

Wij stellen onze eigen normen, en wij willen niet veranderen als onze normen veranderen.

De spin wilde metaforisch in de veilige persoonlijke ruimte van zijn gevangenis blijven. Mijn held zegt ons dat we de beschermers moeten zijn en weg van het gevaar. Als we een mooi woord krijgen van een persoon, een stuk bijzondere kunst of een bijzondere muziek.

We denken dat we van ze houden. Nu is de tijd om ons te meten. Omdat we er al voor gekozen hebben om als zusters te beginnen, is proberen te veranderen onszelf in gevaar brengen. Het gevaar zit in verandering, het gevaar zit in ruzie maken over dingen die niet belangrijk zijn, en we voelen geen macht om te krijgen wat we willen.

Het beste om door te komen is in het gevaar te zijn.

Het kan ons geen kwaad om terug te gaan naar wat we waren. Het schaadt ons niet om onze persoonlijkheid te beheersen en te ontdekken dat onze gevoelens hun eigen vervanger in kaart brengen. Mijn personeel zegt dat het niet zo is. Ik weet niet wat ik moet zeggen.

Wij willen onze persoonlijkheid hervinden en ons in staat voelen die uit te drukken tegenover een ander.

Het is hetzelfde als je met iemand anders afspreekt.

We moeten vinden wat ons het meeste geluk brengt. En niet de gelukkigste persoon. We moeten iemand anders vinden. We hebben de persoon nodig die ons gelukkig en comfortabel laat voelen.

Op hetzelfde moment is er iemand anders. Je moet op zoek gaan naar de dingen die niet van jou zijn. Wanneer je naast een ander staat en diegene gaat tegen je in en diegene zegt of doet dingen die jij niet graag hoort, dan kan dat je het gevoel geven dat je op het punt staat een machtsstrijd te beleven en ruzie te maken over iets wat je niet wilt.

Als je je gevoelens bevredigt met de mensen die je graag hebt, dan zul je nooit geluk ervaren. Mijn personeel zegt dat als we verloren hebben, we een sterkste band met hen zullen krijgen. Met zo’n warmte zullen we kunnen functioneren en van ons werk genieten. Omdat er niet veel voor nodig is om een sterke band met die mensen op te bouwen, wordt het voor ons gemakkelijker om objectieve gevoelens te hebben.

lees meer:

You Might Also Like

Leave a Reply