Het beste dieet voor jou

Voor velen van jullie, die dit artikel waarschijnlijk lezen omdat je denkt dat ik je dieet niet effectief heb gevonden, ik verzeker je dat dat nog steeds niet het geval is. Ik heb je gewoon een geschikt dieet voorgesteld. Houd er echter rekening mee dat, ongeacht hoe of hoeveel mineralen u neemt, u misschien niet de beste resultaten ziet, simpelweg omdat u niet genoeg binnenkrijgt. Als je de juiste hoeveelheid mineralen binnenkrijgt, boek je vooruitgang, blijf gewoon doorgaan.

Verminder de vetinname en eet veel groene bladgroenten.

Het hoofdingrediënt is hier biologisch, vanwege de bodem, die ons het hoge mineraalgehalte geeft. Je kunt geen genoeg krijgen van dit soort producten, en dat wil je wel, maar je krijgt niet genoeg voeding in het vlees en hoogstwaarschijnlijk ook vleeseiwitten. Magere eiwitten kunnen zink bevatten, wat gunstiger is voor je lichaam dan een ander. Maar om uw doelen te bereiken, kunt u het eenvoudigst gestoomd rood vlees, kip en kalkoen eten, de vleessoorten met een lager vetgehalte.

Veel mensen vertellen me dat ze calciumsupplementen nemen, en dat is niet het beste idee. Je hebt minimaal 250 mg calcium nodig, of eventueel een calciumcarbonaatsupplement. 1000 mg calcium zal aan uw behoeften voldoen. Houd er echter rekening mee dat duizend mg. calcium zal niet voldoende zijn voor een redelijk gezond voedingspatroon. Het is heel gemakkelijk om aan de calciumbehoefte te komen, simpelweg door verschillende combinaties van groenten en fruit te maken en minder rood vlees te eten. Om uw doelen te bereiken, moet u constant calciumsupplementen nemen.

Ik kan je aanraden om een ​​vrij hoge dosis vitamine D3 te slikken, dat zal helpen om aan de calciumbehoefte te voldoen. Er zijn goede bronnen van vitamine D3. De twee meest aanbevolen supplementen zijn Holistic Health-suppletie met voeding, die je kunt krijgen op http://www.nutritional-health-supplements.com, en grottencalcium, dat je bij apotheken kunt vinden.

Bovendien wilt u uw inname van rood vlees verminderen en vervangen door rode kip, kalkoen en vis. Dit zal uw vetinname verminderen en ervoor zorgen dat uw cholesterolgehalte daalt. Er zijn eenvoudige tests die u thuis kunt doen om te zien hoe goed u het doet met uw wijzigingen. Kiezen voor een betere levensstijl zal je helpen om langer en gezonder te leven. Beetje bij beetje zult u de voordelen van betere eetgewoonten voelen. Het leven is kostbaar, dus laat het kostbaar zijn voor jou, ten koste van anderen.

Goede nacht!

You Might Also Like

Leave a Reply