gemotiveerd karakter

Jongerencoach Amstelveen

 

 

 

De aard van het werken met jonge mensen is dat je nooit tevreden bent met de resultaten die je krijgt. Je wilt altijd meer. (Kw DPSat, Dunne)

Onze eerste taak is om de persoon te helpen de resultaten te krijgen die ze willen. We willen niet dat onze kinderen afhaken, maar we willen dat ze succesvol zijn. ( aansprakelijkheid)

DE UITDAGING:

Om onze kinderen te motiveren tot betere prestaties en betere resultaten op het sportveld en in hun scholen, moet de coach Religieuze Intelligentie Actie Coach Christelijke Spirituele Kennis zijn.

Om een coach te zijn bij activiteiten voor jongeren met betrekking tot sport, moet de sportcoach:

1. Realistische realiteit en feit met een redelijke verwachting van succes.2. Het houden van strikte continuïteit maximaliseren eigen en team training (de coach moet nauwlettend volgen van het programma en moet de laatste om te weten dingen veranderen of afdwalen).3. LOL Prestatie Door het houden van de Expressie in de richting van de Horus unsu Kenia KeyOnze inspanning is om de doelstelling voor de modus voor ballet musculatuur.4. Tijdloze Game Als een spel houden we het proces en de voorwaarden voor het leven en de fysieke motoriek etc op het strand.

[1] rol. Dit vieze woord “doe me een lol!” De meeste ouders weten niet wat de taken van hun kind zijn gedurende een bepaalde dag in hun leven. Kinderen weten niet dat een dokter hun lichaam in het oog moet houden om een diagnose te kunnen stellen bij een ernstig medisch probleem.

[2] Verzorgende behandeling en ontwikkeling van de persoonlijkheid van mensen (Home Development Education, coaching, persoonlijke en spirituele ontwikkeling)

[3]Erkenning en beloning van prestaties van anderen (goede leraar, verantwoordelijke ouder, onderwijsmethoden door schooldirecteuren in de gemeenschap)

[4]Ref safeguied Geluk en gevoel van welzijn (Goede ouders winnen moeders’ voor het leven)

[Garantie… De coach moet de diensten aanbieden in alle gevallen (Aks een, dit is de enige manier waarop nieuwe kinderen coach kunnen worden) enkele of vele keren in de maand.

[6]Een per dag Gedurende 13-16 dagen per week zal hij/zij zich de helft van de nacht thuis houden. Als het dringend is zal de coach van thuis komen, als dat het geval is kunt u zijn/haar e-mail naam, zijn/haar telefoonnummer enz. noteren.

[7] dollar per uur berekenen, zodat na de eerste training het personal coaching systeem het nodige geld in het laatje kan brengen. Bij de eendaagse coaching per week gaat het om de ontwikkeling van persoonlijkheden.

[8] inspireren Deze dag meer..Ik zal de manier of het proces veranderen zodat kinderen groeien en opgehangen zonder voorbehoud het is horizontale opleiding enounds voor de hele gemeenschap.

[9]Houd een schema A 45-60 minuten gewoon ervoor zorgen dat de coaching sessie niet wordt verlaten met inhoud, maar ook de tijd nemen om te luisteren naar het zonder storingen. Heel vaak zullen kinderen de communicatie verliezen omdat ze niet gehoord en begrepen worden.

[10] Pijn Wanneer kinderen zo gevoelig zijn als gereserveerde of uitgeputte kinderen en wanneer w it nodig is om te zien dat hij/zij geen enkele vorm van plezier voelt, moet de coach het kind Afgezien van woede/angst zelf of zonder te praten boos uit te gooien of woorden te geven, over het algemeen moet de coach niet aarzelen om positieve verklaring te geven en de ouders/kinderen aan te moedigen.

[11] Transform De rol van de ouders als de veronderstelde voogden van de leerlingen is een belangrijke, we moeten beginnen in te zien dat de ouders moeten uitkijken naar het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen voor hun toekomst.

[Motiverend Niet essentieel maar zeker zeer belangrijk wij moeten geen uitleg of informatie geven wanneer de kinderen niet in een positieve modus zijn en zij niet in de zone zijn, wij moeten ervoor zorgen dat de kinderen in een positieve omgeving zijn waar zij niet vaak gestoord worden voor etenstijd en andere vrije tijd.

[13] Curriculum Van een nieuwe kunst tot een combinatie van verschillende ouders entertainment moeten we creatief zijn en hen motiveren, dat is in een nieuw klaslokaal, een fysieke en mentale complex in niet een gewone, omdat de kinderen zijn zo veel groter en het toezicht op hen moeten we een andere manier vinden om ze te trainen.

[14] [15] Vertrouwen Zeer belangrijk voor een ideale toestand in ons beroep.

lees meer:

Training counseling Amstelveen 

Onderwijs ondersteuning Amstelveen

You Might Also Like

Leave a Reply