Coachen en het proces van coachen

Coach Tiel

Om deze voordelen te kunnen bieden, moet u meer leren over coaching en het proces van coaching. Wat is coaching?

Coaching is een krachtig proces dat u zal helpen onvervulde behoeften te ontsluiten en uitdagingen aan te gaan met doel en intentie. Net zoals een superheld zich bewust is van zijn vaardigheden, speciale kwaliteiten en eigenschappen, gaat coaching over het worden van een superheld in je leven:

Je hebt de rechterhersenhelft nodig voor het bedrijf van verbeteringen. Je hebt de rechter hersenhelft nodig voor persoonlijke effectiviteit. Je moet in contact komen met je levensdoel en je doel. Je moet je verbinden met wat je wilt, met wat je wilt leren, en met wat je in de praktijk wilt brengen.

Wat coaching niet is

Coaching is geen gemakkelijk proces om obstakels en moeilijkheden uit de weg te ruimen. Coaching is een communicatie met de onbewuste geest, die u helpt verantwoordelijkheid te nemen voor wat u doet, hoe u denkt en voor hoe die dingen uw leven verbeteren. Coaching stelt je in staat om vooruit te komen! Het ontwikkelen van effectief gedrag is een voortdurende uitdaging.

U hoeft niet professioneel opgeleid te zijn om aan coaching te doen. U kent misschien veel coaches, maar er is weinig formele begeleiding nodig voor degenen die coaching nodig hebben. Er zijn veel coaches die in andere vakgebieden zijn opgeleid, dus zij kunnen je helpen als je hulp nodig hebt. Als coach zult u werken met degenen die u kunt helpen, maar als u uw persoonlijk-business coachingsplan volgt, zal uw doel om te groeien als coach worden vervuld. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met het coachen van mensen in je omgeving, zodat je je zelfverzekerd zult voelen met je oordeel over dingen, mensen, en jezelf.

Wat coaching niet is:

Hoe coaching werkt met cliënten

Ik beschouw het als de kunst om de dromen van anderen te faciliteren.

Ik zie het leven als een episode van een verhaal, een dramatische ontplooiing waarover ik nog enige controle heb.

Ik creëer een gemeenschap voor persoonlijke & professionele ontwikkeling.

In het algemeen biedt het mensen een kans om vooruit te komen in hun manier van leven.

Om je inzicht te verbeteren in wat er mis is in je relatie

Dit kan inhouden dat de communicatie wordt verbeterd

Om je algemene gevoel van welzijn te laten groeien

Een samenvattend beeld van je intrede op de universiteit; de uitdagingen

Een persoonlijke zoektocht naar een doel

You Might Also Like

Leave a Reply